E uiga ile alamanuia Biodegradable

(1) fa'apalapala fa'asaina

I Saina,

E oʻo atu i le 2022, o le a faʻaititia tele le faʻaaogaina o oloa palasitika lafoaʻi, o isi oloa o le a faʻalauiloaina, ma le aofaʻi o otaota palasitika faʻaaogaina e avea ma punaoa ma malosi o le a matua faʻateleina.

E oʻo atu i le 2025, o se faiga faʻatonutonu mo le gaosiga, faʻasalalau, faʻaaogaina, toe faʻaaogaina ma le lafoaia o oloa palasitika o le a faʻavaeina, o le aofaʻi o otaota palasitika i lapisi i totonu o taulaga autu o le a faʻaitiitia tele, ma faʻaleagaina palasitisi o le a pulea lelei.

I Saina–Ia Aperila 10, 2020, na amata ai ona talosagaina e le itumalo o Heilongjiang ni manatu i le tulaga o le faavasegaina o lapisi o fale i le taulaga.

I le aso 10 o Aperila, 2020, na lomia ai e le National Development and Reform Commission i luga o lana upega tafaʻilagi aloaia le Lisi o Oloa Plastics Faʻasaina ma Faʻasaina i le gaosiga, faʻatau ma le faʻaaogaina (Draft) e talosagaina ai manatu lautele.

O le itumalo o Hainan o le a faʻasaina aloaia le faʻatau atu ma le faʻaogaina o taga palasitika e le mafai ona faʻaleagaina, laulau ma isi mea palasitika mai le 2020 Tesema 1.

● I LE Lalolagi–Ia Mati 2019, na faamaonia ai e le Iuni a Europa se pili e faasā ai le faaaogāina o palasitika e tasi le faaaogāina mai le 2021.
● Iā Iuni 11, 2019, na faalauiloa ai e le Malo o le Liberal Kanata le faasā atoa o le faaaogāina o palasitika e tasi le faaaogāina i le 2021.
● I le 2019, Niu Sila, The Republic of Korea, Farani, Ausetalia, Initia, United Kingdom, Uosigitone, Pasila ma isi atunuu ma itulagi na tuʻuina atu faʻasaina palasitika, i le faasologa, ma faʻatulagaina faʻasalaga ma tulafono faʻasaina.
● O le a amata e Iapani le faasā o taga palasitika i le atunuu atoa iā Iuni 11, 2019, ma e oo atu i le 2020, o le a iai se totogi mo taga palasitika.

(2). O le a le 100% biodegradable?

100% Biodegradable: 100% biodegradable e faasino ona o le gaioiga o meaola, aemaise lava, o le matafaioi o le faʻaleagaina o le enzyme e mafua mai i meafaitino, avea ma microorganisms poʻo nisi meaola e pei o meaʻai ma faasolosolo malie ona faʻaumatia, e mafua ai le paʻu o le mole mole mole. ma le tele o gau, faatinoga faaletino, ma isi, ma iu ai ina decomposed i vaega faigofie tuufaatasi ma mineralization o le elemene o loo i ai o le masima inorganic, tino ola o se ituaiga natura.

Fa'aleagaina: Fa'aleagaina o lona uiga e mafai ona fa'aleagaina e mea fa'aletino ma mea fa'aletino (malamalama po'o le vevela, po'o gaioiga microbial). I le faʻagasologa o le faʻaleagaina, o mea faʻaleagaina o le a tuʻu ai otaota, vaega ma isi mea e le mafai ona faʻaleagaina, lea o le a mafua ai le tele o lamatiaga o le siosiomaga pe a le taulimaina i le taimi.

Le mafua'aga e na'o le 100% e mafai ona fa'aleagaina-Fo'ai le fa'afitauli fa'aleagaina o oloa palasitika mai le puna, fai a tatou lava sao mo le puipuia o le si'osi'omaga.


Taimi meli: Me-18-2021